16 May 2012

Posto posto!! :D

yeayyy!! mailtime!!!!! :D

okay. pada era ICT teknologi canggih manggih tanpa wayar ni, dapat surat daripada abang posmen lagi teruja daripada dapat email atau notification kat fb.So tadi tengah lepak alone dalam bilik, mummy panggil kata ada posmen datang sebab na sign poslaju. tahu perasaan aku camne time tu? mcm dlm crita blues clues time ada surat sampai. sebijikkK!!! XD

so i received two mails. satu order barang from detoxpatch tu,sbb nak buang toxic dalam badan coz lately ni aku asyik sakit kepala and sistem penghadaman bermasalah. The other mail is from my my beshfwen!!!!. ahahaha 


nampak tak betapa huduhnya dia balut? -_-
haritu kami kuaq pi beli tuner,sbb Ad ni na blaja main gtar tp adk2 dia duk pusing tuning head tu,jd dgn adanya benda ni,buleh la dia tune gitar tu sendiri. (lepas ajar mcm mana nak guna tuner la).
tapi tak sempat apa2,gtar dia dah jahanam. tali suma putuih dah time dia tadak kat umah hari tu,(dia g kem UPNM,tentera dowhh).


jadi,aku sarankan,dia bagi aku jaga tuner dia yg berharga rm50 itu sementara dia berada di kem utk sesi seterusnya nanti selama sebulan setengah. itu yg dia pos tuner ni. So dengan semangatnya aku mengupas sarung poslaju tersebut. pastu ada la dia duk tulis ayat2 cinta dia dekat kotak tu. 


"Why it take me so long just to find,
the friend that was there all along =)"








"buat muka surprise & excited"

Mula2 aku tak paham kenapa aku perlu buat muka surprise & excited. Lagipun aku dah tahu apa dalam kotak tu. dah kuarkan tuner tu baru faham kenapa. Dia ada bg hadiah . ahahahahahahah. 


ni surprisenyaaaaa XD
ntah tshirt motif apa pun aku tatau la yg dia beli ni. aku just gelak je tengok. thnx Ad!! :D then baru na buang kotak yg buruk tu,aku prasan ada surat dalam tu. 


surat kiriman tidak rasmi. FAILED


okay klu tak clear meh sini aku clearkan. dia tulis ,


"Aku beli t-shirt utk hg wat la pakai tidoq ka pa ka. :p


Memandangkan niat hg baek nak tolong jaga tuner aku,takut rosak kan. haha. 
So,jaga lah sampai gitar aku dah oke. Makaseh nak tolong. xD
Aku sempat maen metrenome, best la jugak !
Bila free contact aku, jgn kedekut kredit cgt ngek.


P/S: Aku rindu nak maen wrestling dgn hg! haha"


ahahaha. mcm2 aih hg ni. ekceli ada banyak lagi benda na type ni,tapi mummy suruh gi beli sardin kat kedai . So,bye! :D



1 comment:

  1. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete